Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Розпорядження начальника Світлодарської міської військової адміністрації №122 «Про внесення змін до Порядку надання одноразової матеріальної допомоги ветеранам війни та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2024 рік, та складу комісії з розгляду заяв про надання одноразової матеріальної допомоги ветеранам війни та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України»

Кількість переглядів: 19
Скликання: Світлодарська міська військова адміністрація
Сесія: 1
Тип документу: Розпорядження начальника Світлодарської міської військової адміністрації
Дата: 21.06.2024
Номер документу: 122
Назва документу: Про внесення змін до Порядку надання одноразової матеріальної допомоги ветеранам війни та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2024 рік, та складу комісії з розгляду заяв про надання одноразової матеріальної допомоги ветеранам війни та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України
Прикріплені файли:
  1. Розпорядження №122 від 21.06.2024 (0.84 МБ)
  2. Додаток 1. Порядок надання одноразової матеріальної допомоги ветеранам війни та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2024 рік (4.83 МБ)
  3. Додаток 2. Склад комісії з розгляду заяв про надання одноразової матеріальної допомоги ветеранам війни та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України (0.43 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь