A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Світлодарська громада відсвяткувала День Державного Прапора України

Дата: 26.08.2021 09:46
Кількість переглядів: 421

Фото без опису23 серпня 2021 року з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України відбулись урочисті заходи за участі керівника Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергія Гошка.

З нагоди свята на площі біля Палацу культури керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергій Гошко привітав мешканців громади та разом з двома видатними юними мешканками Світлодарська підняв державний прапор. Також, керівник нагородив почесними грамотами військовослужбовців та працівників установ, підприємств, організацій громади.

Після урочистих заходів активна та спортивна молодь зібралась на патріотичний велопробіг «Під Прапором України». З піднесеним настроєм та прикрашеними велосипедами учасники проїхали від Палацу культури на греблю водосховища, а далі до фонтану Вуглегірської ТЕС, де іх зустріли привітаннями та віршами Ліни Костенко. Зробивши світлини на згадку, учасники повернулись у місто.

Надвечір жителі громади зібралися знову, щоб подивитись як великий прапор України та жовто-блакитні кульки злетіли у небо...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь