A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Перші кроки до бізнесу

Дата: 28.08.2021 15:50
Кількість переглядів: 582

Фото без опису25 серпня в центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості відбувся вебінар. До участі запросили безробітних, які не відкидають започаткування власної справи в майбутньому. Обговорювали планування власного бізнесу. До онлайну долучились  діючі підприємці та соціальні партнери служби  зайнятості.

Профконсультантка Олена Бояринова презентувала слухачам  інформаційні ресурси державної служби зайнятості для започаткування підприємницької діяльності. Серед них додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», відео-уроки з бізнес-планування Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості тощо. За допомогою ділової гри учасники визначились з прикладами підприємницької поведінки та «зібрали валізу ділових якостей»  бізнесмена.  Потім розглянули поняття бізнес-ідея та бізнес-план. Фахівчиня проінформувала шукачів роботи про  можливість отримання  додаткового фінансування через  участь у діючих міжнародних грантових програмах. Такі програми існують як  для діючого бізнесу так і для тих, хто лише замислюється над відкриттям власної справи.

Начальниця відділу «Бахмутського бюро правової допомоги» Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Судак презентувала слухачам послуги для населення. Учасники дізнались  про особливості загальної системи оподаткування. Далі зупинились на правовому захисті малого бізнесу. Обговорили також користування електронними державними сервісами.

На завершення вебінару учасники  отримали відповіді на запитання, які надсилали в онлайн чат протягом  зустрічі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь