A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Щодо використання музики у закладах громадського харчування

Дата: 07.09.2021 16:32
Кількість переглядів: 376

Для законного використання музики під час здійснення підприємницької діяльності необхідно укласти договір з Організацією колективного управління.

Незаконним є використання музичних творів, фонограм та зафіксованих у них виконань без належного дозволу та сплати Роялті акредитованій Організації колективного управління. Громадська спілка «Українська ліга авторських і суміжних прав» є акредитованою організацією колективного управління, що підтверджується Листом міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Витягом з Реєстру організацій колективного управління (додатки No1,2).

Відповідно до ч.З ст.20 ЗУ «Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав», Користувачі зобов’язані до початку використання у своїй діяльності об’єктів авторського права і (або) суміжних прав укласти з організацією колективного управління, яка здійснює управління майновими правами, у відповідній сфері, договір про використання об'єктів авторського права і (або) суміжних прав.

Для законного (легального) використання музики необхідно звернутися із заявою про надання дозволу на використання до Громадської спілки «Українська ліга авторських і суміжних прав». Укладення Договору з акредитованою Організацією колективного управління надає легальне право використовувати будь-які фонограми та зафіксовані в них виконання.

З питань укладення Договору, просимо звертатися до уповноваженого представника Громадської спілки «Українська ліга авторських і суміжних прав» Артеменко Яни Василівни у - за тел. (050) 153 00 58.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь