A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відбувся інформаційний вебінар для безробітних

Дата: 13.09.2021 15:41
Кількість переглядів: 331

Фото без опису10 вересня в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбувся інформаційний вебінар для безробітних. В заході взяла участь представниця міжнародної громадської організації FSD Ukraine Швейцарського фонду з протимінної діяльності пані Вікторія.  

Зі слухачами обговорили питання особистої безпеки. На сьогоднішній день значна частина території Донецької та Луганської областей, які зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту є потенційно небезпечною зоною. Фахівчиня громадської організації надавала учасникам конкретні рекомендації щодо безпечної поведінки в умовах, що склалися та закликала дотримуватися правил особистої безпеки.

Профконсультантка Бахмутського міського центру зайнятості  Олена Бояринова презентувала слухачам міжнародні грантові програми, які спрямовані на надання фінансової допомоги та вдосконалення професійних навичок для категорії внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту на Донбасі. Обговорювали і особливості оформлення та подання заявок у грантові  програми. Навчалися також пошуку грантодавців у мережі Інтернет.

На завершення вебінару  слухачі отримали відповіді на запитання, які надсилали в чат протягом зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь