A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Про надання грошової компенсації постраждалим, житлові будинки яких зруйновано внаслідок бойових дій

Дата: 06.10.2021 11:11
Кількість переглядів: 486

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 02 вересня 2020 р. №767 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 р. №947 та затверджено у новій редакції Порядок надання та визначення розміру грошової допомоги постраждалим від надзвичайних ситуацій та розміру грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації, (далі - Порядок).

Порядок встановлює механізм надання та визначення розміру грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації.

Станом на 6 жовтня 2021 року до Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації надійшло 66 звернень за допомогою в оформленні документів щодо отримання грошової компенсації відповідно до ПКМУ від 18 грудня 2013 р. №947, надано допомогу 46 особам.

Якщо ваше житло було зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації, та вам не було надано компенсацію, просимо звертатись до Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації (м.Світлодарськ, пр-т. Перемоги, 5) за допомогою в оформленні документів щодо отримання грошової допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь