A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Інформація щодо об'єкту малої приватизації

Дата: 10.11.2021 16:18
Кількість переглядів: 291

Інформуємо про можливість приватизації об'єкту державної власності - об'кту незавершеного будівництва - прибудованого магазину до 75-квартирного житлового будинку №2.

Місцезнаходження: Донецька обл., Волноваський р-н., смт. Донське, вул. Кошового, 3-Б.

Балансоутримувач - відсутній.

Відомості про земельну ділянку під об'єктом - земельна ділянка на якій розташовано об'єкт, в приватну чи комунальну власність не передавалась, встановлення меж в натурі на місцевості не відбувалось, кадастровий номер не присвоювався, інформація про наявність обтяжень відсутня.

Дата проведення аукціону в електронній торговій системі ProZorro.Продажі - 12.11.2021.

Стартова ціна - 83300,00 гривень (на ціну продажу по результатам ацкціону нараховується ПДВ згідно чинного законодавства).

Умови продажу: Покупець об'єкту приватизації відповідно до статті 26 Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна" протягом 30 календарних днів з моменту переходу права власності на Об'єкт приватизації зобов'язаний відшкодувати регіональному відділенню Фонду державного майна України по Донецькій і Луганській областях послуги суб'єкта оціночної діяльності, залученого для проведення оцінки незавершеного будівництва - прибудованого магазину до 75-квартирного житлового будинку №2, за адресою: 85772, Донецька обл., Волноваський район, смт. Донське, вул. Кошового, 3-Б, у розмірі 6600,00 (шусть тисяч шістсот гривень 00 копійок), без врахування ПДВ.

Орган приватизації та контактна особа: Регіональне відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях, 61057, Харківська область, м.Харків, майдан Театральний, 1, Гніденко В.О., тел. (057) 700-03-14, donetsk@spfu.gov.ua.

Посилання на електронний аукціон: http://surl.li/aofgk.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь