Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Замовляйте комплексну послугу єМалятко онлайн

Дата: 18.11.2021 08:25
Кількість переглядів: 251

Фото без описуєМалятко - комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою, поданою онлайн, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 9-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини. 

Замовляйте комплексну послугу єМалятко онлайн.

Реєстрація народження за допомогою єМалятко - це:

  • зручно! За допомогою єМалятко можна замовити усі потрібні послуги для немовляти у зручний час та у зручному місці. До електронної заяви потрібно лише внести дані про маму, тата і дитину, а навпроти - послуги, які хочете отримати, поставити галочку. 
  • сучасно! Заяву єМалятко можна подати онлайн на порталі Дія. Більше не потрібно десятки різних заяв, робити ксерокопії документів та стояти у чергах.
  • швидко! Орієнтовний час заповнення заяви єМалятко - 20-30 хвилин, реєстрація народження відбувається протягом 1 робочого дня. 
  • безпечно! Подана онлайн заява єМалятко допомагає не тільки заощадити час, а й не піддавати ризику своє здоров'я та здоров'я родини у час поширення Covid-19.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь