Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

В Україні триває «Місяць цифрової грамотності»

Дата: 18.11.2021 11:11
Кількість переглядів: 470

Фото без опису53% українців володіють цифровою грамотністю нижче базового рівня. Тому Міністерство цифрової трансформації України з 1 листопада 2021 року оголосило «Місяць цифрової грамотності» - масштабну інформаційну кампанію, яка триватиме до 30 листопада та покликана надихнути українців на навчання цифрових навичок. 

В рамках ініціативи всім бажаючим пропонується ознайомитися з платформою «Дія. Цифрова освіта». Це національний портал з розвитку цифрової грамотності з понад 65 безоплатними освітніми серіалами для людей елегантного віку, вчителів, медиків, юристів, журналістів, держслужбовців, школярів та інших.

Пропонуємо переглянути хоча б один з них: 

А для тих, хто хоче перевірити свої цифрові навички, пропонуємо пройти «Цифрограм» – національний тест на цифрову грамотність, який дає можливість будь-якому громадянину перевірити свій рівень цифрових знань та отримати відповідний електронний сертифікат. Сертифікатом про складання «Цифрограму» можна підсилити резюме та підвищити шанси на працевлаштування, або ж просто проаналізувати отримані бали в тих чи інших категоріях цифрових знань, з’ясувати, що треба покращити, та обрати освітній серіал для поліпшення своїх результатів.

Також, на сторінці “Дія. Цифрова освіта” в мережі Фейсбук можна приєднатись до  щоденного марафону з набуття цифрових навичок. 

Долучайтеся, щоб набути цифрові навички та мати можливість користуватися сучасними сервісами нового покоління!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь