A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

В Україні триває «Місяць цифрової грамотності»

Дата: 18.11.2021 11:11
Кількість переглядів: 440

Фото без опису53% українців володіють цифровою грамотністю нижче базового рівня. Тому Міністерство цифрової трансформації України з 1 листопада 2021 року оголосило «Місяць цифрової грамотності» - масштабну інформаційну кампанію, яка триватиме до 30 листопада та покликана надихнути українців на навчання цифрових навичок. 

В рамках ініціативи всім бажаючим пропонується ознайомитися з платформою «Дія. Цифрова освіта». Це національний портал з розвитку цифрової грамотності з понад 65 безоплатними освітніми серіалами для людей елегантного віку, вчителів, медиків, юристів, журналістів, держслужбовців, школярів та інших.

Пропонуємо переглянути хоча б один з них: 

А для тих, хто хоче перевірити свої цифрові навички, пропонуємо пройти «Цифрограм» – національний тест на цифрову грамотність, який дає можливість будь-якому громадянину перевірити свій рівень цифрових знань та отримати відповідний електронний сертифікат. Сертифікатом про складання «Цифрограму» можна підсилити резюме та підвищити шанси на працевлаштування, або ж просто проаналізувати отримані бали в тих чи інших категоріях цифрових знань, з’ясувати, що треба покращити, та обрати освітній серіал для поліпшення своїх результатів.

Також, на сторінці “Дія. Цифрова освіта” в мережі Фейсбук можна приєднатись до  щоденного марафону з набуття цифрових навичок. 

Долучайтеся, щоб набути цифрові навички та мати можливість користуватися сучасними сервісами нового покоління!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь