A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відбулось засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Світлодарській міській ВЦА

Дата: 23.11.2021 16:37
Кількість переглядів: 333

22 листопада під головуванням керівника Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області Сергія ГОШКО відбулось засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Світлодарській  міській ВЦА.

На порядок денний було винесено питання щодо виділення матеріальних цінностей з регіонального матеріального резерву Донецької області з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Не оминули увагою і питання про здійснення на території Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації  посиленого контролю за виконанням протиепідемічних обмежувальних заходів в період карантину та рекомендували спеціально створеній комісії продовжити перевірки  об`єктів  торгівлі, аптек,  житлово-комунальних господарств, транспорту щодо додержання обмежувальних  заходів.

Наступним питанням обговорили розташування та матеріальне забезпечення пунктів обігріву на території Світлодарської територіальної громади, які знаходяться в приміщеннях:

  • комунального закладу «Світлодарський міський палац культури» за адресою м.Світлодарськ, проспект Миру, 3;
  • Палацу  культури  смт.Миронівський за адресою смт.Миронівський, вул. Миру, 18;
  • Центру естетичного виховання та дозвілля «Юність» за адресою смт. Новолуганське, вул. Первомайська, 40;
  • КПВВ «Майорське» за адресою смт.Зайцеве;
  • комунального некомерційного підприємства «Світлодарська  багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» за адресою м. Світлодарськ, проспект Перемоги, 1.

Останнім питанням комісія вирішила посилити контроль за станом пожежної безпеки закладів освіти на території Світлодарської територіальної громади та на 2022 рік передбачити фінансування для усунення недоліків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь