A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

В Світлодарській громаді вшанували пам'ять жертв Голодомору

Дата: 27.11.2021 17:23
Кількість переглядів: 367

Голодомор - одна з найтрагічніших сторінок української історії. Сьогодні ми згадуємо страшні події, які пережили українці у ХХ столітті. Мільйони людських життів забрали масові голоди 1921-1923 і 1946-1947 років, та наймасштабніший голодомор 1932-1933 років.

Сумні спогади про жахливі дні тих років досі торкаються сердець кожного з нас. Лютий голодомор назавжди змінив хід історії українського народу. Він став одним із найважчих випробувань, що випали на нашу долю.

В цей день ми говоримо про жертв голодоморів на весь світ, щоб більше жодній країні не довелось переживати таких страшних часів.

Керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергій ГОШКО, заступники керівника Олександр Гордієнко та Світлана Калапіщак, працівники Світлодарської міської ВЦА, члени організації «Діти війни та трудового фронту» та інші небайдужі мешканці долучились до щорічної загальноукраїнської акції «Запали свічку пам’яті» та вшанували пам’ять жертв Голодомору хвилиною мовчання.

Це той мінімум, який ми, сучасні українці, маємо зробити не стільки для мільйонів загиблих, а, скоріше, задля на самих себе. Пам'ять про Голодомор має бути вічною.

Вічна пам'ять....



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь