A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Щодо сплати податкового боргу

Дата: 29.11.2021 11:48
Кількість переглядів: 304

Фото без описуГоловним управлінням Державної податкової служби у Донецькій області  проведено моніторинг податкового боргу з податку на майно (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та плати за землю).

Відповідно до пункту 7 статті 266, до пункту 5 статті 286 Податкового кодексу України обчислення суми податку з об'єкта/об'єктів житлової/нежитлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб та сум плати за землю, здійснюються контролюючим органом за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника такої нерухомості / земельної ділянки. Податкове повідомлення-рішення про сплату суми податку/плати за землю, обчисленого згідно Податкового кодексу України надсилаються платнику податку контролюючим органом у порядку, визначеному статтею 42 цього Кодексу, до 1 липня року, що настає за базовим податковим (звітним) періодом (роком). Пудпунктом пункту 10 статті 266, пунктом 7 статті 286 Податкового кодексу України визначено, що податкове зобов'язання за звітний рік сплачується фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

З питань розміру боргу, реквізитів рахунку тощо можна звернутись до ГУ ДПС у Донецькій області за тел. 44-59-86, 44-60-13 або за адресою: м.Бахмут, вул. В.Першина, 8.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь