A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Делегація Латвійської Республіки доставила гуманітарний вантаж  для мирного населення

Дата: 01.12.2021 09:42
Кількість переглядів: 274

30 листопада з офіційним візитом до Бахмутського району прибула делегація Латвійської Республіки на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні Ілгварсом Клява, яка доставила гуманітарний вантаж для мирного населення, яке потерпає від російської збройної агресії.

В урочистій передачі допомоги взяли участь перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз, представники структурних підрозділів ОДА, керівництво Бахмутської РДА та військово-цивільних адміністрацій. Представником Світлодарської громади став керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергій Гошко.

Гуманітарна допомога містить різноманітний сезонний одяг для дорослих і дітей, взуття, медичні матеріали. Вона доставлена на Донеччину двома десятитонними вантажними автомобілями Збройних Сил Латвійської Республіки, перевантажена у вантажівки Національної гвардії України та перевезена у міста Світлодарськ, Торецьк та Бахмут.

Висловлюємо щиру подяку Уряду Латвійської республіки за надану допомогу для людей, які вкрай її потребують, та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь