A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Керівник Світлодарської міської ВЦА бере участь у міжрегіональному екологічному форумі «Поводження з відходами. Виклики та рішення»

Дата: 01.12.2021 16:02
Кількість переглядів: 274

Сьогодні в Донецькій торгово-промисловій палаті (м.Крамторськ) розпочав свою роботу дводенний міжрегіональний екологічний форум «Поводження з відходами. Виклики та рішення».

Форум організовано «Міжнародним інститутом підприємництва» заснованим на власності Донецької торгово-промислової палати спільно з Донецькою обласною державною адміністрацією у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Метою Форуму є розгляд кращих практик у сфері поводження з відходами у громадах Донецької та Луганської областей, обмін досвідом з імплементації сучасних підходів до подолання критичної ситуації у сфері переробки відходів, підвищення рівня обізнаності представників громад та органів місцевого самоврядування.

У форумі бере участь керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергій Гошко.

Учасників чекають семінари з організації системи роздільного збирання побутових відходів, огляд промислових та небезпечних відходів: технології перероблення, загрози та виклики, презентація проєкту сміттєперевантажувальної станції, український досвід застосування обладнання для сортування та подрібнення відходів та багато іншого.

Після другого дня форуму для учасників буде організовано екскурсійну поїздку до м. Бахмут на сміттєперевантажувальну станцію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь