A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Привітання керівника Світлодарської міської ВЦА до Міжнародного дня волонтера

Дата: 05.12.2021 08:53
Кількість переглядів: 313

Фото без описуУ всьому світі 5 грудня відзначають Міжнародний День волонтера.

Офіційна назва цього дня - Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку. Проголошений він рішенням 40-ої сесії Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1985 року на знак визнання важливої ролі добровольчих та інших організації у соціальному й економічному розвитку суспільства.

Згідно зі статистичними даними, оприлюдненими Організацією Об'єднаних Націй в усьому світі налічується близько 140 мільонів волонтерів.

Волонтерство - це стовідсотково покликання, прагнення щирої і високодуховної людини зробити світ кращим, допомогти кожному, хто потребує захисту і підтримки. Це потужний громадський рух, неймовірний імпульс високого добра, найшляхетніша людська діяльність.

Міжнародний день волонтера - свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

В сучасній Україні волонтерський рух розпочався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року постановою Кабінету Міністрів.

В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце, тому сьогоднішнье свято об'єднує свіх нас, надихає і дає надію. Ми впевнені, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та спувчуття, Україна житиме і процвітатиме.

Дуже приємно, що і мешканці нашого міста не залишаються осторонь проблем людей, які потребують допомоги.

Дорогі волонтери, прийміть щиру вдячність за вашу працю, за сміливість, наполегливість, за вміння розпізнати потреби людей і вчасно допомогти, за ваші палкі серця, що зігрівають людські душі.

Бажаємо вам здоров'я, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності! Нехай ваше добро повертається до вас сторицею!

З повагою,
керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації
Бахмутського району Донецької області
Сергій ГОШКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь