A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

30 ноутбуків отримали вчителі Світлодарської громади для підвищення якості дистанційного навчання

Дата: 13.12.2021 18:02
Кількість переглядів: 348

Керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергій Гошко та начальник відділу освіти Петро Хараджа під час робочої поїздки до закладів освіти Світлодарської громади передали 30 ноутбуків вчителям та учням Миронівської ЗОШ №1, Світлодарського НВК та Світлодарської ЗОШ для ефективної організації навчального процесу у період пандемії. 

Ноутбуки надані для організації дистанційного навчання відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 № 403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти».

З місцевого бюджету було виділено 30 060 грн, що складає 5% від загальної суми, спрямованої на закупівлю ноутбуків відповідно до Порядку та умов надання субвенції, оскільки Світлодарська громада знаходиться на лінії зіткнення.

Сподіваємось, що нові ноутбуки допоможуть покращити навчальний процес у період пандемії та сприятимуть підвищенню якості дистанційного навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь