Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко вручив сертифікати на отримання подарунків для дітей

Дата: 21.12.2021 17:40
Кількість переглядів: 667

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна завітали до Світлодарська, щоб вручити подарунки усім дітям громади.

З 2018 року у Донецькій області запроваджена акція з вручення подарунків дітям, які проживають на лінії розмежування. Тож тепер 2369 дітей Світлодарської громади отримають новорічні сюрпризи: діти до 1 року - розвиваючий килимок, від 1 до 3 років - конструктори, від 3 років до першого класу - дитячі самокати, від першого класу до 18 років - бездротові навушники.

«Сьогодні діти радісні та усміхнені, і це надзвичайно надихає мене як керівника. Ми розуміємо, що тут до лінії розмежування, до передової, зовсім близько. Ми розуміємо наскільки важливо дарувати цим дітям тепло і радість, і робимо усі можливе, щоб це тепло ніколи не закінчувалось. Я радий, що діти, як і дорослі, відчувають цю підтримку, особливо зараз, у цей казковий час», - зазначив Павло Кириленко.

На жаль не всі діти були присутні на святкуванні, тож очільник області вручив керівникам усіх навчальних закладів сертифікати на отримання подарунків.

Дякуємо Павлу Кириленку за увагу та турботу до наших діточок, які проживать на лінії зіткнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь