Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Світлодарська міська ВЦА продовжує видачу подарунків дітям від голови Донецької ОДА Павла Кириленка

Дата: 31.12.2021 09:57
Кількість переглядів: 302

Вже стукає у двері найулюбленіше свято українців - Новий рік! Кожен рік це свято чекають усі, особливо діти, які з нетерпінням живуть передчуттям здійснення найзаповітніших мрій.

Світлодарська міська військово-цивільна адміністрація продовжує видачу подарунків до Новорічних свят від голови Донецької обласної державної адміністрації Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка. Керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергій Гошко разом з начальником служби у справах дітей Юлею Ковальовою відвідали найвіддаленіші населені пункти Світлодарської громади, щоб усі діти змогли вчасно отримати подарунки.

Діточки села Кодема та смт. Зайцеве, яке знаходиться безпосередньо на лінії розмежування, з радістю розповідали вірші та приймали подарунки і привітання до Нового року. 

Нагадаємо, що усі діти громади мають отримати новорічні подарунки від Донецької обласної державної адміністрації : діти до 1 року - розвиваючий килимок, від 1 до 3 років - конструктори, від 3 років до першого класу - дитячі самокати, від першого класу до 18 років - бездротові навушники.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь