A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Світлодарська міська ВЦА продовжує видачу подарунків дітям від голови Донецької ОДА Павла Кириленка

Дата: 31.12.2021 09:57
Кількість переглядів: 280

Вже стукає у двері найулюбленіше свято українців - Новий рік! Кожен рік це свято чекають усі, особливо діти, які з нетерпінням живуть передчуттям здійснення найзаповітніших мрій.

Світлодарська міська військово-цивільна адміністрація продовжує видачу подарунків до Новорічних свят від голови Донецької обласної державної адміністрації Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка. Керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергій Гошко разом з начальником служби у справах дітей Юлею Ковальовою відвідали найвіддаленіші населені пункти Світлодарської громади, щоб усі діти змогли вчасно отримати подарунки.

Діточки села Кодема та смт. Зайцеве, яке знаходиться безпосередньо на лінії розмежування, з радістю розповідали вірші та приймали подарунки і привітання до Нового року. 

Нагадаємо, що усі діти громади мають отримати новорічні подарунки від Донецької обласної державної адміністрації : діти до 1 року - розвиваючий килимок, від 1 до 3 років - конструктори, від 3 років до першого класу - дитячі самокати, від першого класу до 18 років - бездротові навушники.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь