A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Оголошено конкурс на визначення виконавця послуг з  вивезення побутових відходів, що здійснюються на території Світлодарської міської територіальної  громади

Дата: 19.01.2022 13:53
Кількість переглядів: 456

Фото без описуЗгідно  розпорядження  керівника Світлодарської міської  ВЦА від 17.01.2022 № 24, «Про  затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території  Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації  Бахмутського району Донецької області», УЖКГ Світлодарської міської ВЦА оголошує конкурс на визначення виконавця послуг з  вивезення побутових відходів, що здійснюються на території Світлодарської міської територіальної  громади;

ОБ’ЄКТ ПРИЗНАЧЕННЯ: відповідно до умовного поділу населених пунктів Світлодарської міської територіальної громади:

1. м.Світлодарськ - вивіз  побутових відходів від багатоповерхових житлових будинків, приватного сектору, соціальної сфери та інші.

2.  с.Воздвиженка, с.Криничне, с. Лозове, смт. Луганське, смт. Миронівський,  с. Миронівка, с. Розсадки, с. Роти - вивіз  побутових відходів від багатоповерхових житлових будинків, приватного сектору, соціальної сфери та інші.  

3. с. Гладосове, с.Дача, с.Доломітне, смт. Зайцеве, с.Кодема, с. Миколаївка, с. Миколаївка  Друга, с. Новолуганське, с. Одрадівка, с.Семигір’я, с. Травневе - вивіз  побутових відходів від багатоповерхових житлових будинків,  приватного сектору, соціальної сфери та інші.

Адреса: 84792, Донецька обл., Бахмутський р-н, м.Світлодарськ  пр-т Миру, 5.

Відомості про об’єкт: населені пункти підпорядковані Світлодарській міській ВЦА та знаходяться в безпосередній близькості  до  полігону-накопичувача м. Світлодарська.

Сума витрат за участь в конкурсі:  безоплатно.

Для участі в конкурсі, учасник надає для реєстрації до УЖКГ Світлодарської міської ВЦА конкурсну пропозицію: документи у конверті з надписом  "На  конкурс" з відбитком печатки претендента (у разі наявності, або з особистим підписом учасника),

Конкурсна  пропозиція повинна складатися з наступних документів:

1. Заява;

2. Конкурсна пропозиція (розрахунок  тарифу на послугу з вивезення побутових відходів, по кожному населеному пункту окремо).

для фізичної особи:

- копія документа,  що посвідчує особу (копія паспорту,  або  довіреність);

- Витяг/Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, дата видачі  якого не повинна перевищувати    місяць.

- посвідчена копія свідоцтва платника податку;

- копія реєстраційного  номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. 

 -  відомості про претендента:

  для юридичної особи:

 - документи,   що   посвідчують   повноваження   представника юридичної особи (паспорт, довіреність)

 - посвідчені копії установчих документів (статут, свідоцтво платника податку,  довідка  ЄДРПОУ, наказ про призначення директора);

 - Витяг/Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, дата видачі  якого не повинна перевищувати    місяць.

  - інформацію про засоби зв'язку;

Прийняття заяв закінчується 18.02.2022 року о 17:00 год.

Конкурс буде проведений через 30 днів після публікації інформації в газеті «Вперед» в наступний робочий день за адресою: Донецька обл., Бахмутський р-н, м. Світлодарськ, пр-т Миру, 5, Світлодарська міська ВЦА Бахмутського району Донецької області, актовий зал, 21. 02.2022 року о 09:30.

З питаннями звертатися: Колесник С.В. - начальник відділу комунального господарства та благоустрою УЖКГ Світлодарської міської  ВЦА, тел. (093)482-80-76.

З детальної інформацією про умови проведення конкурсу можна ознайомитись за посиланнями: 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь