Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Служба зайнятості долучається до пошуку кандидатів у патронатні вихователі

Дата: 20.01.2022 13:49
Кількість переглядів: 254

Фото без описуЗ грудня 2021 року служба зайнятості долучилась до інформування про механізм запровадження та організації функціонування сім’ї патронатного вихователя.

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин і як можливість працевлаштуватися.

Служба зайнятості  інформує, залучає до спільних з центром соціальних служб, семінарів і вебінарів для безробітних, як стати патронатними вихователями. З грудня вже 183 особи з числа безробітних, які перебувають на обліку у Бахмутському міському центрі зайнятості, поінформовано про нові можливості працевлаштування.

За детальною інформацією з даного питання звертатися до Бахмутського міського центру зайнятості за адресою: Донецька обл., м. Бахмут, вул. Захисників України, 13. Тел./факс: +38 (06274) 823-81. E-mail: artemcz@donocz.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь