A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відбулося перше засідання робочої групи з організації роботи, спрямованої на розширення потенціалу громади в питанні інтеграції внутрішньо переміщених осіб

Дата: 20.01.2022 18:04
Кількість переглядів: 429

На виконання Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб та впровадження середньострокових рішень щодо внутрішнього переміщення на період до 2024 року в Світлодарській  міській  територіальній громаді розпочато спільну роботу Світлодарської ВЦА та активних мешканців громади. Мета Стратегії — сприяти інтеграції вимушених переселенців через усунення перешкод у реалізації їхніх прав та забезпечення повного доступу до адміністративних, соціальних, культурних та інших послуг.

20 січня 2022 року в актовій залі Світлодарської міської ВЦА відбулося перше засідання робочої групи з організації роботи, спрямованої на розширення потенціалу громади в питанні інтеграції внутрішньо переміщених осіб шляхом утворення координаційної ради  з питань ВПО.

У засіданні робочої групи взяли участь представники структурних підрозділів Світлодарської ВЦА - відділ соціального захисту населення Світлодарської міської ВЦА, служба у справах дітей Світлодарської міської ВЦА, внутрішньо переміщені особи, громадські організації - БО БФ «Право на захист», ГЦ  «Проліска». Відбулось обговорення питань механізму щодо створення координаційної ради  з питань ВПО.

Наступним кроком стане створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів по створенню координаційної ради ВПО при Світлодарській міській військово-цивільній адміністрації. Вирішення проблемних питань внутрішньо переміщених осіб на особистому контролі керівника Світлодарської ВЦА Сергія ГОШКА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь