Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відбулося перше засідання робочої групи з організації роботи, спрямованої на розширення потенціалу громади в питанні інтеграції внутрішньо переміщених осіб

Дата: 20.01.2022 18:04
Кількість переглядів: 521

На виконання Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб та впровадження середньострокових рішень щодо внутрішнього переміщення на період до 2024 року в Світлодарській  міській  територіальній громаді розпочато спільну роботу Світлодарської ВЦА та активних мешканців громади. Мета Стратегії — сприяти інтеграції вимушених переселенців через усунення перешкод у реалізації їхніх прав та забезпечення повного доступу до адміністративних, соціальних, культурних та інших послуг.

20 січня 2022 року в актовій залі Світлодарської міської ВЦА відбулося перше засідання робочої групи з організації роботи, спрямованої на розширення потенціалу громади в питанні інтеграції внутрішньо переміщених осіб шляхом утворення координаційної ради  з питань ВПО.

У засіданні робочої групи взяли участь представники структурних підрозділів Світлодарської ВЦА - відділ соціального захисту населення Світлодарської міської ВЦА, служба у справах дітей Світлодарської міської ВЦА, внутрішньо переміщені особи, громадські організації - БО БФ «Право на захист», ГЦ  «Проліска». Відбулось обговорення питань механізму щодо створення координаційної ради  з питань ВПО.

Наступним кроком стане створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів по створенню координаційної ради ВПО при Світлодарській міській військово-цивільній адміністрації. Вирішення проблемних питань внутрішньо переміщених осіб на особистому контролі керівника Світлодарської ВЦА Сергія ГОШКА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь