Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відбувся профілактичний рейд спеціалістів Служби у справах дітей та Центру надання соціальних послуг

Дата: 03.02.2022 14:37
Кількість переглядів: 243

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату у родинах.

Спеціалістом служби у справах дітей Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області спільно з фахівцем із соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області 01 лютого 2022 року відбувся профілактичний рейд „Сім’я” за місцем проживання дітей у селищі Новолуганське та селищі Семигір’я.

Фахівці обстежили умови проживання родини, в якій виховується 2 дитини. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти, з матір’ю дітей провели роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків та дотримання санітарно-гігієнічних норм у житловому приміщені.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки!!! несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь