Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відбувся профілактичний рейд спеціалістів Служби у справах дітей та Центру надання соціальних послуг

Дата: 03.02.2022 14:37
Кількість переглядів: 237

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату у родинах.

Спеціалістом служби у справах дітей Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області спільно з фахівцем із соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області 01 лютого 2022 року відбувся профілактичний рейд „Сім’я” за місцем проживання дітей у селищі Новолуганське та селищі Семигір’я.

Фахівці обстежили умови проживання родини, в якій виховується 2 дитини. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти, з матір’ю дітей провели роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків та дотримання санітарно-гігієнічних норм у житловому приміщені.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки!!! несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь