A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відбувся виїзний прийом громадян у селі Кодема

Дата: 09.02.2022 09:27
Кількість переглядів: 233

8 лютого 2022 року в селі Кодема відбувся виїзний прийом громадян в.о. заступника керівника Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Тетяною Єрохіною.

Однією з проблем, на яку попросили звернути увагу місцеві мешканці, виявились не задовільні умови перебування у фельдшерському пункті, розташованому в селі Кодема. Це питання вже давно стоїть на контролі працівників Світлодарської міської ВЦА: нещодавно на будівлі замінили покрівлю, але приміщення ще досі потребує ремонту всередині. Найближчим часом у співпраці з благодійною організацією заплановано косметичний ремонт приміщення, придбання необхідних меблів, облаштування вбиральні та пандуса. 

Ще одним важливим питанням є відсутність соціального транспорту для населення. Мешканці не можуть дістатись лікарні, отримати соціальні та адміністративні послуги, які тепер надаються в місті Світлодарськ. Це питання також взято на контроль та шукаються можливі шляхи його вирішення.

З графіком проведення особистих прийомів громадян керівництвом Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області можна ознайомитись за посиланням https://svitlo-vca.gov.ua/grafik-prijomu-11-17-55-12-08-2021.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь