A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

В Світлодарській громаді обговорили можливості покращення надання соціальних послуг

Дата: 09.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 232

Сьогодні в приміщенні Світлодарської міської ВЦА відбулась робоча зустріч працівників військово-цивільної адміністрації з представниками благодійного фонду "Право на захист", щодо покращення системи надання соціальних послуг в Світлодарській громаді. У зустрічі взяли участь керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області Сергій Гошко, його заступниця Тетяна Єрохіна, працівники відділу соціального захисту населення, служби у справах дітей, центру надання соціальних послуг Світлодарської міської ВЦА.

Метою цих зустрічей є покращення системи надання соціальних послуг в громаді, підвищення кваліфікації соціальних працівників та підвищення рівня навичок проєктного менеджменту працівників Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації.

В ході зустрічі обговорили кроки, які вже вдалось зробити в Світлодарській громаді за для якісного надання соціальних послуг. Окреслили проблеми, з якими треба працювати, та можливі шляхи покращення та розширення переліку соціальних послуг, які надаються нашим мешканцям.

Дякуємо нашим партнерам за допомогу та небайдужість до жителів прифронтових громад. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь