Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Світлодарська громада взяла участь у обласних штабних тренуваннях з цивільного захисту

Дата: 10.02.2022 17:53
Кількість переглядів: 426

Сьогодні відбулось штабне тренування органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області. В тренуванні взяли участь керівники структурних підрозділів Донецької ОДА, райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів Донецької області. Світлодарська міська військово-цивільна адміністрація на чолі з її керівником Сергієм Гошко також долучилась до тренування.

Кожен посадовець має знати, як діяти у випадку надзвичайної ситуації, як належним чином поінформувати населення про небезпеку. Тому на тренуванні були опрацьовані питання оповіщення, евакуації та розміщення населення, життєзабезпечення евакуйованих громадян, визначення кількості задіяних транспортних засобів і маршрутів їх пересування, вжиття заходів з охорони об’єктів критичної інфраструктури, вивезення матеріальних цінностей.

Планується, що такі навчання будуть проводитися декілька разів на рік з урахуванням роботи над виявленими помилками та недоліками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь