A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

На базі КЗ «Центр надання соціальних послуг» діє відділення денного перебування

Дата: 14.02.2022 16:34
Кількість переглядів: 415

На базі КЗ «Центр надання соціальних послуг» Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації діє відділення денного перебування, яке працює за адресою: м.Світлодарськ, вул.Без назви буд.16, та надає соціальні послуги громадянам, які мають часткове порушення рухової активності, частково не здатні до самообслуговування та не мають медичних протипоказань для перебування в колективі; які потребують соціально-побутової адаптації; надання соціальних послуг з метою усунення обмежень життєдіяльності, підтримки здоров’я; сприяння розвитку різнобічних інтересів;  організації дозвілля і відпочинку.                      

У відділенні денного перебування відвідувачам допомагають адаптуватися до сучасних умов життя, тому з цією метою створено «Університет  третього віку», в якому діють п’ять факультетів: «Академія здоров’я», « Прикладне мистецтво», «Комп’ютерна грамотність», «Мій дім Україна» та «Психологія», де отримувачі соціальних послуг здобувають навички, щодо підтримки здоров’я, довголіття та ази комп’ютерної грамотності. Особлива увага  приділяється підтримці здоров’я підопічних, тому  ранок у відділенні починається з зарядки, яка дає можливість отримати заряд позитивної енергії на цілий день. Заняття на сучасних тренажерах допомагають підтримати та  зберегти здоров’я.  

У відділенні проводяться культурно-масові заходи: часи поезії, психологічні вправи та тренінги, влаштовуються солодкі столи до дня іменинника, розважально-концертні програми до свят за участю вокального колективу «Натхнення», створеному у відділенні денного  перебування.

На факультеті «Прикладне мистецтво» за  підтримкою волонтера Ізотової Л.О. відвідувачам пропонують зробити вироби з підручних матеріалів: шоколадниці, чайні будиночки, мотанки, квіти та багато  іншого. Присутні отримують велике задоволення від занять на цьому факультеті.

Для отримання додаткової інформації щодо відвідування відділення та отримання соціальних послуг, необхідно звернутися до відділення денного перебування.

При звернені громадянина, з ним індивідуально проводиться бесіда фахівцями відділення, щодо порядку наданняотримання соціальних послуг та їх переліку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь