Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл долучились розробки Стратегії розвитку Світлодарської міської територіальної громади на 2022-2027 роки

Дата: 15.02.2022 16:03
Кількість переглядів: 333

Продовжується І етап розробки Стратегії розвитку Світлодарської міської територіальної громади на 2022 – 2027 роки під лозунгом «Ми створюємо громаду, в якій комфортно, безпечно та цікаво жити», а саме збір статистичних даних для підготовки соціально-економічного аналізу громади. У січня 2022 року було проведено опитування учнів 10 – 11 класів загальноосвітніх шкіл Світлодарської міської територіальної громади.

Школярам було надано домашнє завдання (із залученням батьків) написати в довільній формі проблемні питання, пропозиції на тему «Щоб Ви змінили у Вашому населеному пункті для поліпшення умов життя?»

Слід відзначити, що учні загальноосвітніх шкіл громади поставились до опитування дуже відповідально. Багато з них вважають громаду зеленою зоною, яка має свої переваги та недоліки. Більшість вірить у майбутнє нашої громади та хотіли б і надалі тут жити. Але молодь вважає, що треба щось змінювати та вдосконалювати в таких категоріях, як «Безпека», «Благоустрій», «Культура», «Охорона здоров’я».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь