Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл долучились розробки Стратегії розвитку Світлодарської міської територіальної громади на 2022-2027 роки

Дата: 15.02.2022 16:03
Кількість переглядів: 327

Продовжується І етап розробки Стратегії розвитку Світлодарської міської територіальної громади на 2022 – 2027 роки під лозунгом «Ми створюємо громаду, в якій комфортно, безпечно та цікаво жити», а саме збір статистичних даних для підготовки соціально-економічного аналізу громади. У січня 2022 року було проведено опитування учнів 10 – 11 класів загальноосвітніх шкіл Світлодарської міської територіальної громади.

Школярам було надано домашнє завдання (із залученням батьків) написати в довільній формі проблемні питання, пропозиції на тему «Щоб Ви змінили у Вашому населеному пункті для поліпшення умов життя?»

Слід відзначити, що учні загальноосвітніх шкіл громади поставились до опитування дуже відповідально. Багато з них вважають громаду зеленою зоною, яка має свої переваги та недоліки. Більшість вірить у майбутнє нашої громади та хотіли б і надалі тут жити. Але молодь вважає, що треба щось змінювати та вдосконалювати в таких категоріях, як «Безпека», «Благоустрій», «Культура», «Охорона здоров’я».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь