A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відбувся профілактичний рейд «Сім’я» у м. Світлодарськ

Дата: 17.02.2022 11:43
Кількість переглядів: 370

Одним із основних завдань служби у справах дітей є реалізація державної політики з питань соціального захисту дітей та запобігання дитячої бездоглядності і безпритульності, профілактика злочинів і правопорушень серед дітей.

Спеціалістом служби у справах дітей Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області спільно з фахівцем із соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області та старшим оперуповноваженим Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій  області 10 лютого 2022 року відбувся профілактичний рейд «Сім’я» у м. Світлодарськ.

Здійснено профілактичний рейд трьох сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку в службі у справах дітей Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області. За результатами даного рейду складено акти обстеження умов проживання та встановлено, що у двох сім’ях (де виховуються по одній дитині) умови проживання задовільні, діти забезпечені продуктами харчування, сезонним одягом та предметами щоденного вжитку. Однак в третій сім’ї, де виховується неповнолітня дитина, яка перебуває у складних життєвих обставинах, в категорії «дитина, яка проживає в сім’ї, у якій батьки ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків», умови проживання далекі від ідеальних. З усіма батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну бесіду щодо належного виконання батьківських обов’язків та дотримання санітарно-гігієнічних норм у житловому приміщені та  щодо їх працевлаштування.

Подібні заходи здійснюються з метою створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї та підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь