A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Змінено порядок нарахування субсидій для мешканців населених пунктів на лінії зіткнення

Дата: 18.02.2022 13:20
Кількість переглядів: 255

Фото без описуДо уваги мешканців смт. Зайцеве!

Управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації Донецької області нагадує, що мешканцям населених пунктів на лінії зіткнення, які внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України залишилися без тепло- або газопостачання та використовують побутові електроприлади для обігріву своїх житлових приміщень, розмір субсидії в опалювальний сезон може обчислюватись з урахуванням соціальних нормативів споживання електричної енергії, які передбачені для електроопалення.

Відповідні зміни значно спрощують доступ до програми житлових субсидій, а розмір субсидії суттєво збільшиться, що забезпечить надання допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, у тому числі електроенергії, у достатньому розмірі. Для визначення права на отримання житлової субсидії необхідно подати нову заяву та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії уповноваженому спеціалісту з питань соціального захисту населення Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації (м.Світлодарськ, проспект Миру, 5) або надіслати необхідні документи поштою до управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації Донецької області за адресою: 84500, м. Бахмут, вул. Миру, 69.

З будь-яких питань щодо призначення та виплати усіх видів державних допомог рекомендуємо звертатись до управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації за телефоном (0627) 44-71-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь