A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Світлодарська міська ВЦА інформує про роботу в тестовому режимі Центру надання адміністративних послуг

Дата: 18.02.2022 13:44
Кількість переглядів: 279

Світлодарська міська ВЦА доводить до мешканців Світлодарської ОТГ, що з 24 січня 2022 року розпочато в тестовому режимі роботу Центру надання адміністративних послуг, який знаходиться на першому поверсі будівлі ВЦА за адресою: м.Світлодарськ, проспект Миру, 5.

Мешканці громади можуть отримати наступні адміністративні послуги у сфері містобудування (присвоєння та зміна адрес об’єктів нерухомого майна, надання будівельного паспорту забудови земельної ділянки, надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки), благоустрою (надання дозволів на порушення об’єктів благоустрою, на видалення зелених насаджень, на розміщення зовнішньої реклами та ін.),  земельні послуги (видача дозволу на розроблення проекту землеустрою, затвердження відповідних технічних документацій, надання згоди на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду та ін.)  та  адміністративні послуги соціального характеру. З переліком адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг можна ознайомитись на сайті Світлодарської міської ВЦА за посиланням: https://svitlo-vca.gov.ua/perelik-administrativnih-poslug-10-10-44-17-12-2021.

Станом на 18 лютого 2022 року через ЦНАП  надано 441 адміністративну послугу :

  • послуги сектору реєстрації місця проживання – 399;
  • послуги сектору державної реєстрації актів цивільного стану – 30;
  • послуги служби у справах дітей – 5;
  • послуги соціального характеру -5;
  • послуги з земельних питань – 2.

Відділом з питань надання адміністративних послуг надано  22 консультації  з питань подачі документів для отримання адміністративних послуг.

Консультації можна отримати особисто, у телефонному режимі за номером (06249)5-87-68 (відділ з питань надання адміністративних послуг) та у режимі листування за адресою електронної пошти cnap_svca@ukr.net.

Сподіваємося на розуміння і підтримку мешканців громади при зверненні до центру надання адміністративних послуг для вирішення життєвоважливих питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь