Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Поблизу Світлодарська горить пошкоджений росіянами газогін високого тиску

Дата: 10.03.2022 18:35
Кількість переглядів: 270

Фото без описуРосіяни перебили газогін високого тиску поблизу Світлодарська. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Як горить пошкоджений газогін, видно здалеку. Газовики невдовзі з'ясують, яким чином і як швидко вдасться його відновити», - зазначив Павло Кириленко.

Незадовго до того російські війська завдали авіаудару по селу Рубці у Лиманській громаді. Зруйновано котельню у школі та кілька будинків, вибило вікна у дитсадку.

Також сьогодні вдень внаслідок обстрілу було пошкоджено паркан одного будинку та вікно в господарчому приміщенні амбулаторії в Олександрополі.

«Незважаючи на постійні обстріли, в області старанно працюють ремонтні бригади. Ми повністю відновили електропостачання до Світлодарська, Новоселівки та Олександрополя. За винятком трьох вулиць на околицях, електрику повернули і до всього Новолуганського», - повідомив Павло Кириленко.

Тривають роботи у Луганському. Без електрики та води залишається Миронівка, де поки що немає можливості розпочати ремонт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь