A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Громадські технології для людей з інвалідністю

Дата: 21.03.2022 15:56
Кількість переглядів: 174

Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді "Паросток" пропонує представникам соціальних закладів, які надають послуги особам з інвалідністю, та представникам громадянського суспільства залучитися до реалізації всеукраїнського проекту цієї організації "Ключ до змін – технології civic tech на допомогу людям з інвалідністю", що виконується в рамках проєкту Фонду Східна Європа "3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство за часів пандемії та в майбутньому" і фінансується Європейським Союзом.

Проєкт "Ключ до змін – технології civic tech на допомогу людям з інвалідністю" передбачає проведення онлайн-курсу "Громадські технології для людей з інвалідністю" на освітній онлайн-платформі "Zrozumilo!" для усіх зацікавлених у саморозвитку та здобутті якісних знань.

Зазначений курс складається з 12 лекцій, на яких слухачів ознайомлюють з історією виникнення civic tech (технологічних рішень, що спрощують комунікацію між державою, бізнесом і громадськістю) інструментами електронної демократії, які доступні в Україні, та іншими рішеннями, які сприяють дистанційному вирішенню проблем та висловленню громадянської позиції. Лекції супроводжені перекладом жестовою мовою. Проходження курсу є безкоштовним та передбачає тестування і отримання сертифікату. Розміщено курс за посиланням: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:EEF+EEF-020+nov2021/about.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь