A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Як отримати документи випускникам дев’ятих та одинадцятих класів на території Донецької області

Дата: 09.04.2022 13:18
Кількість переглядів: 171

Фото без описуТриває процес формування та прийняття замовлень на виготовлення свідоцтв про базову середню освіту та повну загальну середню освіту для цьогорічних випускників 9-х та 11-х класів від органів управління освітою рад територіальних громад Донецької області. 

Якщо школа знаходиться на підконтрольній Україні території і учень здобуває в ній освіту дистанційно (де б він не проживав), виготовлення і видача документів про освіту відбудеться за звичайною процедурою. 

Разом з тим, замовлення документів можуть здійснювати ті заклади освіти, де учень навчається зараз.

У випадку знаходження закладу освіти на окупованій території, випускнику потрібно звернутися із заявою щодо продовження навчання за дистанційною (екстернатною) формою і отримання документів про освіту до будь-якого закладу на підконтрольній Україні території.

У випадку, якщо на час закінчення навчального року заклад освіти, випускникам якого було замовлено свідоцтва, не функціонує внаслідок збройної агресії російської федерації, видачу свідоцтв та заповнення додатків до них може здійснити інший заклад освіти за місцем перебування випускника (для учнів, які перебувають за кордоном - будь-який заклад освіти в Україні), визначений органом управління у сфері освіти.

Для проведення семестрового та річного оцінювання здобувач освіти може надати інформацію з електронного журналу та щоденника, у тому числі електронного, за попереднім місцем навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь