A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Святкуємо Великдень безпечно!

Дата: 23.04.2022 12:59
Кількість переглядів: 217

Фото без описуШановні мешканці Світлодарської громади!

У ніч з 23 на 24 квітня 2022 року в Україні відзначатимуть Свято Світлого Христового Воскресіння (Великдень). Зазвичай це релігійне свято є офіційним вихідним днем, проте війна внесла свої корективи: цьогоріч додаткового вихідного дня в понеділок не буде.

Також нагадую, що ми знаходимось на території, де у зв'язку з триваючою широкомасштабною збройною агресією РФ проти України активізувалися бойові дії, що створюють реальну загрозу життю та здоров'ю цивільного населення. 

Звертаю вашу увагу, що згідно розпорядження голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 23 квітня 2022 року № 230/5-22 "Про комендантську годину, що діятиме на території Донецької області у день святкування Пасхи (Великодня)" змінено тривалість комендантської години: вона розпочнеться 23 квітня 2022 року з 19 години 00 хвилин і триватиме до 05 години 00 хвилин 24 квітня 2022 року.

Наполегливо прошу дотримуватись всіх обмежень, встановлених на період дії правового режиму воєнного стану: не знаходитись на вулиці під час дії комендантської години, уникати скупчення людей, ховатись в укриття у разі небезпеки.

Подбайте про власну безпеку та безпеку своїх рідних і максимально залучитися до участі у Великодніх богослужіннях дистанційно – завдяки перегляду трансляції на телебаченні та в Інтернеті.

У суботу, 23 квітня, о 23:30 в національному марафоні єдиних новин #UAразом та на суспільному телеканалі UA:КУЛЬТУРА розпочнеться пряма трансляція нічного богослужіння Православної Церкви України.

У неділю, 24 квітня, з 7:30 до 11:30 національний марафон єдиних новин #UAразом та суспільний телеканал UA:КУЛЬТУРА транслюватиме богослужіння Української Греко-Католицької Церкви.

Хай свято буде світлим, щасливим і безпечним. Бережіть себе і своїх рідних! Слава Україні!

З повагою,
начальник Світлодарської міської військової адміністрації
Бахмутського району Донецької області
Сергій ГОШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь