A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Завершено перший етап забезпечення Світлодарської громади гуманітарною допомогою

Дата: 25.04.2022 14:17
Кількість переглядів: 194

Сьогодні керівник Світлодарської міської військової адміністрації Сергій Гошко разом зі своїми заступниками провели робочу нараду, на якій підбили підсумки першого етапу забезпечення вразливих верст населення гуманітарною допомогою.

На сьогодні спільними зусиллями сформовано матеріальний резерв Світлодарської громади, який складається з пального, питної води, харчових продуктів, речей першої потреби та медикаментів. Ці речі розподілені між населеними пунктами та дозволять підтримувати життєдіяльність громади у разі блокування шляхів постачання. 

Не залишились без уваги й найвразливіші категорії населення: багатодітні сім'ї, людей похилого віку, людей з обмеженими можливостями та інвалідністю. Так різноманітні пакунки отримали вже 5578 наших мешканців. Також додаткову допомогу у вигляді м'яса індички доставили до 319 самотніх людей похилого віку, які знаходяться на обслуговуванні комунального закладу "Центр надання соціальної допомоги".

Ми продовжуємо працювати на благо нашої громади, щоб ще більше категорій населення отримали необхідну допомогу. Та висловлюємо велику подяку начальнику Донецької обласної військової адміністрації Павлу Кириленку, Бахмутській районній військовій адміністрації, всім партнерам, волонтерам, громадським організаціям, які долучилися до формування гуманітарних вантажів для наших мешканців. Також дякуємо директору ГО "Діти війни та трудового фронту" Білоноговій Вірі Григорівні та громадській організації "Майбутнє Світлодарська".

Підтримуємо одне одного! Разом ми сила! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь