A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Підставою для нарахування допомоги за е-лікарняним може бути витяг

Дата: 04.06.2022 10:37
Кількість переглядів: 132

З травня цього року отримати допомогу по тимчасовій непрацездатності або по вагітності та пологах за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (далі – Фонд) українці можуть не лише на підставі оригіналу е-лікарняного, але і його витягу. Відповідна постанова правління Пенсійного фонду України від 02.05.2022 № 4-1 «Про затвердження форми витягу з Електронного реєстру листків непрацездатності» була зареєстрована в Міністерстві юстиції України 18.05.2022 за № 532/37868.

Витяги е-лікарняних своїх працівників можуть зробити як роботодавці у разі неможливості подати заяву-розрахунок до Фонду через бойові дії, так і самі застраховані особи, які при зверненні до будь-якого відділення Фонду можуть отримати виплати напряму на підставі цього витягу відповідно до Порядку надання матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування України деяким категоріям застрахованих осіб, затвердженого постановою правління ФССУ від 24.01.2017 № 8.

Нагадуємо, що строк виплати лікарняного залежить від дати прийняття Фондом заяви-розрахунку. Слідкувати за станом фінансування е-лікарняних працівники можуть у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь