Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Оновлена форма подання вакансій: що змінюється для роботодавців?

Дата: 13.06.2022 11:42
Кількість переглядів: 199

Фото без описуНаказом Мінекономіки від 12.04.2022 № 827-22, який набуде чинності 7 липня 2022 року, оновлено форму звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)». 

Відтепер подання форми буде здійснюватися в електронному вигляді з накладенням чи без накладення електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів. Також залишається подача і на паперовому носії.

Форму №3-ПН заповнюватимуть та подаватимуть роботодавці до базового центру зайнятості або філії міжрегіонального/регіонального центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця. Подати її треба не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії.

Актуальність зазначеної роботодавцем вакансії уточнюватимуть фахівці центру зайнятості не рідше ніж раз на тиждень. Робитися це буде під час особистої зустрічі з роботодавцем, шляхом електронної комунікації, зокрема мобільним чи фіксованим зв’язком, надсиланням/отриманням повідомлення електронною поштою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь