Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

8 липня в Україні святкують День родини

Дата: 08.07.2022 10:01
Кількість переглядів: 183

Фото без описуУкраїнський День родини відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування цього дня щорічне  і встановлено на 8 липня,  повідомляють в Управлінні сім`і, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Родина являє собою організовану соціальну групу, а її представники пов’язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, а також соціальною необхідністю, яка зумовлює потребу суспільства в духовному і фізичному самовідтворенні, звідси, мабуть і пійшов вираз: сім’я - осередок суспільства. Звичайно ж, сім’я належить до найважливіших суспільних та державних цінностей.

Для дітей родина - це своєрідне середовище, в якому у дитини складаються умови його психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку.

Ніхто не стане заперечувати істину, що родини завше була і залишається джерелом любові, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Безумовно, людині дуже важко існувати без родини. Родина є тією цеглиною, на якій стоїть держава.

Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Саме тому родини в нашій країні є основним елементом суспільства, носієм людської моральності, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного з нас.

За матеріалами Управління сім`і, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь