Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Потерпілі на виробництві Донецької області мають бути на зв’язку з ФССУ

Дата: 11.08.2022 15:24
Кількість переглядів: 118

Фото без описуПопри ведення активних бойових дій на Донеччині потерпілі на виробництві та їх сім’ї у повному обсязі отримують щомісячні страхові виплати від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області.

З початку війни управлінням перераховано понад 1 млрд гривень страхових виплат.

З урахуванням обставин та умов, у яких опинилися громадяни через військову агресію з боку росії, зокрема вимушеної евакуації у безпечні місця, у тому числі за кордон, фахівці відділень управління постійно контролюють здійснення страхових виплат потерпілим на виробництві (членам їх сімей) з метою попередження неправомірного використання коштів Фонду.

У зв’язку з цим зауважуємо, що для продовження отримання страхових виплат потерпілі на виробництві, незалежно від місця перебування, мають щомісяця проходити внутрішню верифікацію, зв’язавшись із фахівцем відділення управління за допомогою будь-якого зручного засобу комунікації. У разі відсутності зворотного зв’язку з потерпілими (членами їх сімей), які перебувають на обліку у відділенні, щомісячні виплати таким особам будуть тимчасово призупинені до з’ясування обставин.

Для зв’язку з відділеннями управління та проходження верифікації діють телефони гарячих ліній: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/don/uk/publish/article/112137.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь