A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Провели роз'яснювальну роботи серед населення щодо обов'язкової евакуації

Дата: 08.08.2022 15:47
Кількість переглядів: 89

Триває обов'язкова евакуація цивільних мешканців Донеччини.  

Війна продовжується понад нашими вікнами. Жити у прифронтових містечках та селах стає все небезпечніше. Попереду опалювальний сезон, який має стати надзвичайним випробуванням у житті мирних громадян, бо полагодити комунікації наразі не є можливим через активні бойові дії. Тому евакуація - єдиний вірний спосіб вберегти своє здоров'я, життя та пережити складну зиму, яка чекає попереду.

Не секрет, що багато мешканців Донеччини відмовляються від евакуації у більш безпечні місця. Думають, що їм не буде де жити, не буде що їсти, що їх ніде не чекають. Але Україна піклується про своїх громадян, тому запровадила всебічну підтримку для людей, які мають покинути свої домівки.

Сьогодні провели роз'яснювальну роботу серед населення селищ Жованка та Зайцеве. Розповіли про можливість безкоштовно евакуюватись потягом з Покровська до Кіровоградської області. Розповіли про те, що ніхто не залишається без підтримки: людям надають житло, харчування, гуманітарну допомогу. Допомагають оформити грошову підтримку від держави та міжнародних організацій, надають психологічну та медичну допомогу. 

Тому закликаємо: не зволікайте та евакуюйтесь вчасно! З питань евакуації просимо звертатись за телефоном (093) 729-58-70.

Також нагадуємо, що по парним дням серпня відправляється евакуаційний потяг до Кіровоградської області. Посадка безкоштовна о 16:30 зі станції Покровськ.

Евакуація рятує життя! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь