A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Внутрішньо переміщені особи, які подали заяву на отримання допомоги на проживання через додаток Дія до 30 квітня 2022 та не отримали її, зможуть повторно подати заяву на виплату

Дата: 22.08.2022 11:35
Кількість переглядів: 164

Фото без опису
Внутрішньо переміщені особи, які подали заяву на отримання допомоги на проживання через додаток Дія до 30 квітня 2022 та не отримали її, зможуть повторно подати заяву на виплату.

Урядом 19 серпня 2022 року прийнято зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 № 332.

Вказані зміни стосуються внутрішньо переміщених осіб, які до 30 квітня 2022 року подали заяву засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатку Порталу Дія, та яка не була повністю сформована, у зв’язку з чим внутрішньо переміщені особи не отримали допомогу на проживання.

Для отримання допомоги на проживання внутрішньо переміщена особа має звернутися до органу соціального захисту населення та подати відповідну заяву. Одночасно необхідно додатково подати інформацію, збережену на носіях, що підтверджує факт подання заяви через додаток Порталу Дія.

Призначення допомоги буде здійснено протягом 10 робочих днів з дня надходження відповідної заяви. Подати заяву необхідно до 1 жовтня поточного року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь