A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Бахмутське міське відділення ФССУ в Донецькій області на постійному зв`язку з потерпілими на виробництв

Дата: 20.08.2022 12:20
Кількість переглядів: 180

Попри чисельні складнощі, які виникли внаслідок повномасштабного вторгнення росії, Бахмутське міське відділення у короткі терміни налагодило роботу та адаптувало робочі процеси під умови воєнного стану.

З початку війни Бахмутським міським відділенням виплачено понад 68 млн. грн. страхових виплат для більш ніж 1800 потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, які перебувають на обліку у відділенні. Такі виплати в повному обсязі компенсують потерпілим втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються у наступному місяці за попередній.

З метою недопущення неправомірних витрат коштів Фонду спеціалісти відділення тримають на постійному контролі здійснення страхових виплат. Водночас, для продовження отримання виплат потерпілі на виробництві у свою чергу мають бути на зв`язку з відділенням Фонду.

Враховуючи обставини, у яких опинилися громадяни, в тому числі евакуацію в безпечні місця, зв`язок з відділенням можна тримати за допомогою будь-якого зручного засобу комунікації (Viber, WhatsAp або Telegram тощо).

Для зв`язку з фахівцями Бахмутського міського відділення та проходження  «внутрішньої верифікації» у відділенні діє телефон +38 (050) 285-47-00 або телефон гарячої лінії +38(066) 555-04-92.

Направити звернення можна на електронну адресу відділення baxm.dn@fssu.gov.ua».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь