Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Мешканців Донеччини закликають оцифровувати трудові книжки

Дата: 26.08.2022 15:03
Кількість переглядів: 162

Фото без описуВ сучасних умовах оцифрування трудових книжок та інших документів дає можливість жителям області убезпечити себе на випадок втрати оригіналів. Пенсійним фондом вже третій рік продовжується на Донеччині така робота, триває вона і зараз.

-    Людина сьогодні може сформувати такий собі соціальний кейс і зберігати з нашою допомогою ці документи, - розповіла на брифінгу начальник Головного управління ПФУ в Донецькій області Наталія Рад. – І мова йде не тільки про трудову книжку, а й про інші документи, які у майбутньому можуть в автоматичному порядку бути застосовані як під час призначення пенсії чи інших дій з пенсійного забезпечення, так і для вирішення багатьох інших соціальних питань. 

За словами Наталії Сергіївни,  не зважаючи на військові дії та складні умови, вже в цьому році оцифрували та завантажили 30 тисяч трудових книжок. Тепер їх власники  можуть бути спокійними, що документ зберігається у надійному місці. Адже сьогодні (і це підтверджують звернення громадян) дуже великою проблемою для мешканців нашої області є втрата документів. 

"Веб-портал Пенсійного фонду дає можливість зробити таке сховище і засобами власного кабінету використовувати не тільки трудову книжку, а й інші документи (свідоцтва про народження дітей, дипломи)", - нагадує Наталія Рад.  Також вона акцентувала увагу на тому, що коли оцифровують трудову, то завантажені файли перевіряють і надають необхідні рекомендації людині щодо уточнення якихось записів, виправлень, ще якихось зауважень, які завчасно можна відкоригувати і привести цей важливий документ до вимог діючого законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь