Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

До уваги молоді: долучайтесь до квесту «Воїни світла, воїни добра»

Дата: 08.10.2022 12:34
Кількість переглядів: 220

Фото без описуДонецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації 14 жовтня 2022 року проводить квест «Воїни світла, воїни добра», присвячений Дню захисників і захисниць України та 80-річчю створення Української Повстанської Армії??

Квест проводиться з метою підвищення знань молоді за темою Дня захисників і захисниць та Української Повстанської Армії, популяризації духовних і моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на культурний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції, розвитку логічного мислення, інтеграції молоді ВПО у громаду, в яку вимушено переміщена у зв’язку із повномасштабним вторгненням рф.

У заході можуть брати участь учні/учениці, студенти/студентки, працююча молодь віком від 10 до 35 років. Вони можуть перебувати в будь-якому місті України та активно брати участь у квесті.

Для участі в квесті учасники мають зібрати команду (від 1 до 5 учасників), придумати назву команди, обрати командиракомандирку та заповнити гугл форму за посиланням https://forms.gle/NuGs4YUyvC53sWKu7 до 15:00 13 жовтня 2022 року. 

Після реєстрації з командиромкомандиркою зв`яжуться організатори, додають у тематичну Телеграм групу, де буде відбуватися вся подальша комунікація з командами та викладатися завдання. 

Квест складається із 6 етапів і має завдання різного формату - селфі і фото, коротке відео в стилі тік-ток, серфінг у соцмережах, пошуки по місту, де розташована команда, знання історії, логічні завдання і на креативність. 

Старт квесту о 12:00 14 жовтня 2022 року. Переможці будуть оголошені в той же день.

Що отримують учасники - весело і з користю проведений час із друзями і знайомими, можливість висловити подяку і підтримку нашим захисникам і захисницям, проявити себе і свої здібності, а команда переможців отримає подарунок, який буде відправлено “Укрпоштою”.

Запрошуємо молодь доєднатися до квесту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь