Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Щодо переваг офіційного працевлаштування

Дата: 13.10.2022 18:20
Кількість переглядів: 119

Фото без описуВ умовах повномасштабної війни в Україні однією з найголовнішої умови для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця - це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

Так, з 1 липня 2022 року Державна служба України з питань праці, за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці», розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!».

Це найважливіший етап к формуванню у суспільства розуміння переваг оформлення трудових відносин. Кампанія направлена на працівників та роботодавців, які працюють без належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

Офіційне оформлення трудових відносин є, насамперед, гарантією соціального захисту найманих працівників, кадрової стабільності та налагодженої роботи усіх учасників трудового процесу з метою досягнення позитивного результату.

Укладаючи трудовий договір з працівниками, Ви підвищуєте продуктивність праці, скорочуєте прямі та непрямі витрати, приваблюєте клієнтів та інвесторів, сприяєте чесній конкуренції на ринку, стаєте цікавими для фахівців, отримуєте доступ до нових ринків, отримуєте фінансові стимули від держави, уникаєте великих штрафів.

Особливо зараз, сплачені за кожного оформленого працівника податки - це внесок в економіку України. Підтримуємо економічний фронт, приближаємо перемогу!

Водночас повідомляємо, що з початку війни Держпраці було започатковано проект надання консультаційної підтримки суб’єктам господарювання, в межах якого всім, хто має потребу та виявив бажання, Держпраці надає необхідну фахову консультаційну допомогу з широкого спектру питань, зокрема, трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг тощо.

Форма звернення для отримання консультаційної підтримки, а також відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема і у воєнний час, знаходяться на порталі pratsia.in.ua.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь