A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Продовжуємо допомагати військовим та цивільним

Дата: 24.10.2022 09:12
Кількість переглядів: 118

На сьогоднішній день територію Світлодарської громади майже повністю окуповано загарбниками, але ще залишилось селище, яке продовжують боронити наші воїни. Стає холодніше і треба піклуватись, щоб їм було тепло та затишно. 

Напередодні передали нашим військовим спальні мішки, балаклави, ковдри та подушки. Дякуємо за цю допомогу благодійній організації "Пліч-о-пліч" та її керівниці Тетяні Кошель. 

Також допомогу отримав і цивільний мешканець селища Зайцеве. Через холодну погоду та постійне знаходження в укритті, чоловік отримав нестерпні проблеми зі здоров'ям, через що його довелось евакуювати до Центральної міської лікарні міста Торецьк. Там він отримав невідкладну допомогу і наразі почувається добре. Вирішується питання про його подальшу евакуацію у більш безпечне місце. Дякуємо персоналу лікарні та головному лікарю Халаімову Сергію Володимировичу за вчасно надану допомогу. 

На жаль у селищі Зайцеве серед руїн та під постійними обстрілами залишаються 24 мешканці. Ситуація критична, їх будинки зруйновані та не придатні для проживання, але вони навідріз відмовляються виїжджати. Сподіваємось, що з настанням холодів вони таки зважаться переміститись у більш безпечні місця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь