Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Виявили колаборанта? Пишіть у єВорог

Дата: 09.11.2022 11:55
Кількість переглядів: 116

Фото без опису«Отримує гроші від окупантів, закликала до приєднання до росії та погрожує заселяти окупантів у порожні будинки»

Українці продовжують повідомляти про колаборантів у чатбот Мінцифри єВорог. Завдяки кожному з вас фахівці Мінцифри вже отримали майже 5,5 тисяч повідомлень про можливих колаборантів. Кожне з них оперативно передали СБУ, які перевірять усіх на зраду.

Пам'ятайте: колабораціоністи перебувають не лише на окупованих територіях країни, а й на підконтрольних нашій державі. Вони всіляко допомагають ворогу нищити наші домівки, корегують вогонь, зливають дані, допомагають окупантам та агітують українців підтримувати путіна.

Якщо ви знаєте факти про державну зраду когось з ваших колег, друзів, рідних та хочете наблизити перемогу України — повідомте про них СБУ за кілька кліків у https://t.me/evorog_bot.

Обов'язково вказуйте, чому цю людину ви вважаєте колабораціоністом та за можливості надсилайте фото й відеодокази. Після відправки в бот видаляйте всі кадри з телефону та листування з єВорогом.

Будьте обачні та бережіть себе та Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь